Sander Zegers

Professional Master kinderfysiotherapie/ (sport-)Fysiotherapeut
Sander Zegers

Ik ben in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie ben gedeeltelijk aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Hoogstraat (3,5 dagen per week) te Heesch. Daarnaast ben ik direct gestart met de Masteropleiding tot kinderfysiotherapeut aan de Avans+ te Breda. Deze heb ik in juni 2012 met goed gevolg afgerond.

In september 2012 ben ik twee dagen in de week bij Fysiotherapie De Groote Wielen komen werken binnen het gezondheidscentrum. Vanaf 2013 werk ik volledig in dienst van Fysiotherapie De Groote Wielen, in zowel het gezondheidscentrum als op onze locatie binnen Healthclub Enjoy aan het Westeind 13. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Kinderen zie ik voornamelijk in onze mooie kinderfysiotherapieruimte in het gezondheidscentrum en ik kom ook regelmatig aan huis. Volwassenen worden op beide locaties gezien en hierbij zijn ook afspraken in de avond mogelijk.

Binnen de kinderfysiotherapie ben ik m.n. gespecialiseerd in zuigelingenproblematiek (schedelafwijkingen/motorische ontwikkelingsproblematiek) en daarnaast zie ik ook veel oudere kinderen met motorische problematiek, orthopedische, sportgerelateerde en/of houdingsafhankelijke klachten.

Als algemeen fysiotherapeut houd ik me m.n. bezig met sportgerelateerde klachten en orthopedische problematiek. Daarnaast verzorg ik binnen onze praktijk de echografie en de shockwavetherapie. Tot slot ben ik aangesloten bij ClaudicatioNet en begeleid ik binnen onze praktijk mensen met etalagebenen.

In mijn vrije tijd fiets ik graag een ronde met de racefiets of ben ik lekker bezig in en om huis met mijn gezinnetje.

Bezoek hier de pagina's Kinderfysiotherapie en Fysiotherapie

 

BIG-registratienummer: 99910311504

 

Stuur e-mail