Klant ervaring

Feedback Datum
Ik waardeer het enorm hoe goed en serieus je met de klacht van mijn dochter bent omgegaan en je haar privacy respecteerde. 30-01-2019
Ga zo door. 28-01-2019
Bereidheid om thuis te behandelen 23-01-2019
vriendelijkheid naar kinderen 18-01-2019
Netjes, gestructureerd, vriendelijk. 17-01-2019
kundigheid en klantvriendelijkheid is super! 14-01-2019
Vooral zo doorgaan! 14-01-2019
Netty is een deskundige en lieve vrouw! Weet waar ze over praat en neemt het probleem en kind serieus. 14-01-2019
Dat ik mij serieus genomen voelde en goed ben geholpen mede door de kennis die de fysiotherapeut bezit. Peter, onwijs bedankt! 11-01-2019
Je word op je gemak gesteld en goede behandeling. 08-01-2019
Zachtaardig en begaan 07-01-2019
Ga zondoor! 03-01-2019
Prettige schone ruimtes. Fijn personeel. 03-01-2019
Superaardig. 03-01-2019
Dat ik er altijd prettig behandeld wordt 28-12-2018
wat kunt u de kinderen goed aanvoelen en een negatieve lading snel en vlot omzetten naar positieve acties en betrokkenheid vergroten door uw benadering, u bent een fijn en warm mens !! 27-12-2018
Rustig persoon ,die goed luistert naar de klachten en goed na denkt over oorzaak en problematiek 21-12-2018
Ga zo door! 19-12-2018
Ga vooral zo door 18-12-2018
Ga zo door. 17-12-2018
Goed geadviseerd. Heeft me goed geholpen 12-12-2018
Uitstekende praktijk 11-12-2018
dat de zorg snel ingezet wordt 10-12-2018
Dat Netty onze zoon zo goed heeft geholpen en zijn klacht zeer serieus nam 10-12-2018
Bekwaam, rustig, prettige benadering 05-12-2018
Wij hebben het gevoel gekregen dat we echt gehoord werden. Ook toen wij twijfelde wist Netty ons te overtuigen, en te helpen. 05-12-2018
Zeer tevreden in alles van receptie tot behandelaar 04-12-2018
Goeden afspraken en hij neemt de tijd 03-12-2018
Zeer prettige werkwijze. 27-11-2018
Het 100 % resultaat na de behandeling, die als zéér vakkundig ervaren werd. 26-11-2018
uitstekende hulp/zorg/behandeling 20-11-2018
Kennis van zaken 20-11-2018
de deskundigheid en voortvarendheid 19-11-2018
Luisteren en oorzaak aanpakken 19-11-2018
leuke manier met de drolletjes werken, dat werkte een tijdje goed 13-11-2018
Een  vriendelijke GOEDE fysiotherapeut  die eerst goed naar  je luistert en dan uitlegt  wat en hoe hij je gaat behandelen 09-11-2018
Al jaren te gast en altijd een prettig gevoel over kennis en kunde. Eerlijk. 09-11-2018
Super fijn dat ik meteen terecht kon 07-11-2018
Een super kinderbekkenfysiotherapeut met hart voor haar werk.. 07-11-2018
Heel persoonlijk 06-11-2018
Ga vooral zo door!!! 05-11-2018
wat een deskundigheid, en daarbij pedagogisch geweldig voor mijn dochter. ze had er iedere week weer zin in en deed graag haar best voor jou! 01-11-2018
Bedankt voor de geweldige begeleiding! Onze kinderen hadden veel baat bij Netty. Ze kunnen nu zelfstandig naar het toilet 31-10-2018
Netty is erg kundig en lief. De kinderen voelden zich erg op hun gemak bij haar. Het beloningssysteem werkt perfect. 31-10-2018
Goed mee gedacht over welke bewegingen belangrijk zijn om als eerste proberen te herstellen. 25-10-2018
Dat ik snel terecht kon bij de juiste fysiotherapeut. 23-10-2018
Altijd op tijd dat ik binnen geroepen word.
En de tijd dat ik binnen ben word goed benut
23-10-2018
Ik vind Helmi een geweldige vrouw warm en kundig. 23-10-2018
Contact mogelijkheden en deskundigheid 22-10-2018
Een dikke plus voor Helmi 17-10-2018
Een fijne en goed bereikbare praktijk. Wij hebben alleen te maken gehad met de kinderfysiotherapeut (Sander) en hij kwam bij ons aan huis. Hij heeft ons zoontje geweldig goed geholpen door ons steeds duidelijk te maken welke oefeningen we met hem konden doen. 16-10-2018
Wordt netjes geholpen en alles ziet er schoon en opgeruimd uit 16-10-2018
Rustig persoon die goed luistert 03-10-2018
deskundigheid 02-10-2018
Prima serviceniveau 02-10-2018
Aandacht voor klachten, kinderen welkom en stelt belang patient op 1 door zelf aan te geven dat de behandeling gestaan moet worden. 01-10-2018