Klant ervaring

Feedback Datum
Deskundigheid--vriendelijk--tijd voor je--goede uitleg---zuiverheid van de hele praktijk 30-03-2021 06:41
Vol vertrouwen in kennis en kunde.  30-03-2021 12:58
Eerlijkheid en is te vertrouwen  22-03-2021 02:28
Heel fijn en meelevend persoon. Goede en duidelijke uitleg. Helaas hebben we Sabine maar even gehad.  19-03-2021 04:49
Zij was gemakkelijk in de omgang en positief 17-03-2021 01:00
Ze nemen de tijd en zijn super rustig en geduldig. Ook leuke attributen om het leuk te maken voor de kinderen. Mijn zoontje vind het altijd een feest om naar de fysiotherapie te gaan.   15-03-2021 08:30
Vriendelijk en deskundig 10-03-2021 12:30
Fijne, sympathieke man, die zijn cliënten serieus neemt. 01-03-2021 05:43
Je wordt serieus genomen en er wordt meegedacht. Voor het kind is het een uitje om mee te gaan.  27-02-2021 12:19
Vriendelijk, deskundig, weet mijn kind goed gerust te stellen 26-02-2021 12:55
deskundige en fijne begeleiding 26-02-2021 12:55
Ze namen de zorgvraag zeer serieus en maken hierop een goed behandelplan 26-02-2021 12:55
Na 1 behandeling van mijn klacht af ?? 25-02-2021 11:28
Netty is een heel betrokken, betrouwbare en kundige therapeut, die zowel aandacht heeft voor het kind als de ouders. Ze communiceert helder en slaat het kind daarin niet over, wat ons opvalt bij andere hulpverleners. Verder is ze bereid mee te denken en geeft ze ons veel vertrouwen. Ze is de afgelopen maanden onze rots in de branding! 24-02-2021 09:54
Omdat ze weet wat ze doet.

Niet gek met al die jaren ervaring.
22-02-2021 11:01
Ze praat net het kind betrekt deze bij alles. Denk mee naar oplossingen die ook binnen jou leven kunnen. 22-02-2021 11:01
Ontzettend fijn gevoel bij de fysiotherapeut die echt de tijd neemt, je op je gemak stelt, een luisterend oor is, goed meedenkt en heel prettig in de omgang is!! 22-02-2021 11:01
Goede uitleg en behandeling. Neemt de tijd voor je 15-02-2021 05:39
Deskundige therapeut 11-02-2021 10:18
Mijn fysiotherapeut is professioneel, deskundig, betrokken, enthousiast, empathisch, een leuk mens en van vele markten thuis.  10-02-2021 01:00
Ik kende d3ze fysio al langer en steeds was de behandeling naar wens. Deze keer kon hij het niet oplossen vanwege een slijtage en heeft mij doorverwezen 01-02-2021 04:55
Peter luistert goed en is helder in zijn communicatie. Hij wist steeds mijn pijnpunten snel te traceren en schreef doeltreffende oefeningen voor. Naast een, volgens mij, goed vakman is hij een prettig persoon.  29-01-2021 04:57
Goed luisteren. Goed uitvragen. Meerdere onderzoeken gedaan. Diverse behandelingen en oefeningen geprobeerd. Goede tips en adviezen. Aandacht voor kind en begeleiding.  29-01-2021 12:58
Ik ben heel tevreden over de fysiotherapeut 28-01-2021 01:01
Kundig advies  25-01-2021 03:47
Vertrouwen en rust in combinatie met goede begeleiding naar gewenst resultaat  20-01-2021 01:02
We zijn heel fijn begeleid. De adviezen waren duidelijk. Zowel voor mijn zoon als voor ons. We konden altijd mailen en kregen heel snel antwoord. Ze begreep hoe onze zoon in elkaar zit en wat nodig is om stappen te zetten. 16-01-2021 10:13
Sabine. Ze is echt goed in de omgang met mijn kind (en mij). Heel geduldig en duidelijk, oog voor het kind en de situatie. Een uitzonderlijk vriendelijke vrouw met passie voor haar werk. Daarnaast weet ze gewoon wat ze doet en is ze open als er twijfel is. 15-01-2021 12:24
Dat ze heel goed werkt en het probleem probeert op te lossen 15-01-2021 12:24
Zeer deskundig en luistert goed. 14-01-2021 06:08
Neemt klachten serieus.

Denkt met je mee.

Fijne praktijk. 
13-01-2021 01:11
Luistert goed, vriendelijke man en gebruikt effectieve methodes 13-01-2021 01:11
De deskundigheid van de fysiotherapeut  12-01-2021 12:49
Contact, goed luisteren, goede adviezen en behandeling 12-01-2021 12:49