Klant ervaring

Gegeven complimenten:  
   
   
Feedback Datum
Vriendelijk, goed luisteren, realistisch 27-06-2018 12:47
Rust, duidelijkheid 11-06-2018 06:52
verwelkomende praktijk 11-06-2018 06:52
zij nemen voldoende tijd voor de mensen. 10-06-2018 09:19
Helmi is een fijne, lieve en begripvolle vrouw! 07-06-2018 01:01
Mijn dochter vond het altijd een leuk uitje om naar dr Netty te gaan  07-06-2018 01:01
Dat je zo betrokken bent bij de kinderen die je begeleidt. Je bent een heel warm persoon. Netty is een topper 07-06-2018 01:01
We konden snel terecht en werden serieus genomen. 05-06-2018 06:20
De aanpak van Netty Bluijssen werkt zó positief voor zowel het kind als de ouder! Hou die enthousiasme vast!  01-06-2018 01:07
ervaren fysiotherapeut die je serieus neemt en weet waar hij over praat. 28-05-2018 06:11
Hoe onwijs leuk Netty communiceerde met m'n dochter en hoe leuk ze de informatie bracht en trigerde om m'n dochter over te halen voor succes 24-05-2018 01:01
Compliment voor de deskundigheid.  24-05-2018 01:01
Dat hij goed kon luisteren 18-05-2018 11:49
betrokkenheid, enthousiasme, vakkundig, respectvol 17-05-2018 01:01
   
Netty heeft een luisterend oor en communiceert met mijn kind en praat niet alleen met mij. Leuk spaar/ beloningssysteem. Mijn dochter vind het altijd fijn om naar haar toe te gaan.
We worden serieus genomen en goed geholpen. Er word goed meegedacht met ons probleem/ vragen
 
De fysio stond open voor onze ideeen. De fysio waardeerde de grenzen van mijn kind. Niets werd gedwongen. Maar het doel is wel bereikt. Heel vriendelijk! 07-05-2018 06:51
Zorgvuldig en luistert goed. 02-05-2018 05:46
Fijne en respectvolle behandeling door Helmi! 01-05-2018 05:53
Voor de accuraatheid waarover hij beschikt.  01-05-2018 12:57
Klantvriendelijk, laagdrempelige benadering en expertise 30-04-2018 06:00
Gaat erg leuk met kinderen om, stelt ze goed op gemak. 26-04-2018 01:00
De vriendelijke benadering naar mijn kind. 26-04-2018 01:00
Luistert goed 25-04-2018 05:36
deskundig en klantgericht 23-04-2018 12:59
Deskundigheid 17-04-2018 05:52
Peter is een deskundige fysiotherapeut! 17-04-2018 01:04
Ga zo door! 17-04-2018 01:03
Netty weet precies de juiste stimulatie te geven en geeft het kind veel zelfvertrouwen mee. 16-04-2018 05:18
De rust en aandacht die Peter geeft is heel fijn. Ben thans met fysio bezig wat ook zeer goed werkt. Aan te raden voor de wat oudere (65 jaar) mensen, om klachten te voorkomen. 13-04-2018 05:22
Sander is een prima behandelaar,prima behandelplan goede adviezen na laatste behandeling 03-04-2018 06:57
De fijne behandeling. 31-03-2018 01:30
De vriendelijke en begripvolle benadering. De openheid in bedenken behandelplan.  30-03-2018 12:59
Aardig en mooie praktijk 26-03-2018 06:17
Begaan en geeft veel vertrouwen in een goede afloop 26-03-2018 06:17
Ik ben er vriendelijk en behulpzaam geholpen. 23-03-2018 01:01
Een afspraak is snel te maken.

Heel fijn dat een afspraak vroeg of juist laat (avond) kan.
23-03-2018 01:01
 voor hun uitstekende vriendelijkheid, vakmanschap, 23-03-2018 01:01
Ik word serieus genomen. 23-03-2018 01:01
De doelgerichte en prettige behandeling heb ik als heel prettig ervaren  23-03-2018 01:00
Deskundig, klantvriendelijk maar vooral ook onderzoekend 23-03-2018 01:00
Ze doen het goed. Snel, bekwaam en met respect naar klant. 16-03-2018 11:36
Jullie luisteren goed naar wat voor klachten mensen hebben. En behandelen de klachten goed.  16-03-2018 11:36
Ga zeker zo door met kinderen helpen. Bedankt. 08-03-2018 01:02
Mevrouw Bluyssen is een vakvrouw en heeft een groot hart voor kinderen. Haar aanpak is zeer kindvriendelijk. 08-03-2018 01:02
De therapeut is kundig en flexibel, betrouwbaar. 07-03-2018 07:42
Betrokken.

Praktische tips.
07-03-2018 05:30
Peter, leuk zoals je met Kas omging tijdens de behandeling. Je nam hem serieus en legde zaken goed uit.  02-03-2018 12:58
Netty  is geweldig met kinderen, zeer deskundig, lief en zorgzaam. Het beloningssysteem van haar is ook super! 01-03-2018 12:16
Prettig fijn 27-02-2018 05:41
Bedankt!  Heeft ons zo geholpen. Dat is hopelijk het beste compliment! 26-02-2018 01:01
de afspraken app werkt zeer goed en de behandeling ook. 23-02-2018 05:13
Voel me welkom gezien en gewardeerd. 22-02-2018 06:17
Luistert oor, goede oefeningen en goede uitleg over het lichaam wat het met je doet. 21-02-2018 05:37
bedank voor de gerichte massage. Fijn om te weten dat er een deskundige naar mijn schouder heeft gekeken 21-02-2018 01:06
Gewoon goed behandeld  15-02-2018 06:18
Betrokkenheid van de therapeut. En de manier waarop de therapeut met mij omging. Respectvol en vriendelijk. 14-02-2018 02:02
Persoonlijke aandacht 12-02-2018 12:44
Netty is deskundig, vriendelijk en zorgzaam. Voelde goed aan wat onze dochter nodig had. De therapie heeft goed resultaat gehad.  18-01-2018 01:01
Top gedaan netty 15-01-2018 10:41
Ze is een lieve, kindvriendelijke en betrokken fysiotherapeute. Erg goed en lief voor de kinderen. 15-01-2018 10:41
Daadkrachtige aanpak, to The point, helder taalgebruik, geïnteresseerd  10-01-2018 06:39
Prima geholpen! 10-01-2018 06:39
Aandacht, het nemen van tijd, luisteren naar de klachten en het geven van goede adviezen. 10-01-2018 12:57
Ik voelde me erg op mijn gemak en er was genoeg ruimte voor mijn verhaal, wat natuurlijk erg belangrijk is als je hulp krijgt.  08-01-2018 06:28
Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden.  08-01-2018 01:00
Netty het grootste compliment is dat mijn dochter  je heel erg gaat missen en oprecht verdriet had toen ze ontdekte dat we niet meer terug hoefden. (Ze dacht zelfs dat weer een luier aan misschien nog zou helpen)  05-01-2018 06:05
voor de positieve aanpak waar mee ze de kinderen behandeld 05-01-2018 06:05