GLI-sport

Opbouw  sport voor deelnemers aan een GLI-traject (Gecombineerde Leefstijl Interventie)

* 1 of 2x sporten per week in een klein groepje van maximaal 6 GLI-deelnemers (voor uitleg GLI zie onder "diensten")
* onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij dus altijd de mogelijkheid is om vragen te stellen over b.v. optredende klachten of onzekerheden.
* 1-4 x abonnement van 3 maanden. Het is wel de bedoeling om bij voldoende kennis, vertrouwen en misschien ook wel gewichtsverlies door te stromen naar het reguliere sportaanbod van je keuze.

Plezier in bewegen staat centraal, maar er wordt wel binnen de groep individueel aangestuurd op het bereiken van je eigen doelen!

Een fijne stok achter de deur; ergens verwacht worden, maar ook gemist worden als je er niet bent!

Praktische informatie:

* De lessen van een uur worden gegeven op maandag en donderdag .
maandag : 11.30-12.30 u
dinsdag    : 19.00-20.00 u

* Locatie: oefenzaal van Fysiotherapie De Groote Wielen. Hier kan zowel getraind worden op conditie, kracht als balans. Dit kan met - en zonder fitnessapparatuur en andere materialen.

* Abonnementsprijs : € 195,- voor 3 maanden bij 2x per week trainen ; € 115,- bij 1x per week trainen . We zijn ons ervan bewust dat dit een stuk duurder is dan de sportschool, maar het is weer veel goedkoper dan bv. een personal trainer, en véééél gezelliger; en vergeet niet dat je constant begeleiding hebt van een fysiotherapeut met al zijn kennis

* Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website. Verzoek om verdere informatie kan via het contactformulier op deze website.