Coaching op Leefstijl - GLI Gecombineerde Leefstijl Interventie

(CooL)

is een programma waarbij een leefstijlcoach u helpt om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Een stijl die bij uw dagelijkse leven past en waarin ongezonde gewoontes worden aangepast.
Hier werkt u samen met de coach aan.

Het programma duurt in totaal 24 maanden en bestaat elk jaar uit een combinatie van 8 groepsbijeenkomsten en 4 individuele gesprekken (inclusief een intake- en evaluatiegesprek). Thema's die aan bod komen tijdens het programma zijn voeding, beweging, balans, in- en ontspanning, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement en vitaliteit. 

 

Wanneer kunt u deelnemen?

  • Als u 18 jaar of ouder bent
  • Als u onder behandeling bent voor hart- en vaatziekten of diabetes type 2
  • Als u een BMI van 30 of hoger heeft
  • Als u een BMI tussen de 25 en 30 heeft en een verhoogd risico op diabetes type 2 en/of hart- en vaat ziekten
  • Als u een BMI tussen de 25 en 30 heeft en artrose of slaapapneu
  • Als u gemotiveerd bent om uw leefstijl aan te passen, en doorzettingsvermogen heeft (het programma duurt 2 jaar, zodat u duurzaam uw leefstijl kunt gaan veranderen)
  • Als u de nederlandse taal goed beheerst

Indien u aan deze criteria voldoet, wordt het 2-jarig programma voor u volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Echter gratis, is niet vrijblijvend! We vragen van u een gemotiveerde inzet en in principe aanwezigheid en actieve deelname gedurende het gehele programma.

Voldoet u niet aan deze criteria, maar wilt u wel deelnemen aan het programma? Dat is mogelijk. U betaalt dan wel zelf de kosten hiervoor (ca. 750 euro) en kunt deze niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Aanmelding:

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of praktijkondersteuner. Ze kunnen deze verwijzing naar mij sturen via zorgdomein. U kunt zich aanmelden middels het aanmeldformulier op deze website, per mail, of per telefoon (073-5222115). Bij de aanmelding dient u te vermelden dat u zich in wil schrijven voor het Leefstijl coachings programma CooL!

Er start elk voorjaar en elk najaar een nieuwe groep, bij voldoende aanmeldingen.

(Aanmelden kunt u zich gedurende het gehele jaar)

Folder GLI CooL

Nieuwe website GLI : Leefstijl Coaching Rosmalen

Uw Leefstijlcoach, Helmi Kuipers